Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Fri frakt og rask levering
  • Alltid gode priser

ACA

ACA Always Clean Air AS har to egenutviklede luftrensere i Heim-serien: ACA Breheimen og ACA Reinheimen.

Begge to kombinerer moderne luftrensing- og filtreringsteknologi for å sikre et best mulig inneklima med minst mulig svevestøv, bakterier og virus. Luftrenserne reduserer i tillegg helseskadelige gasser og ubehagelig lukt.

Beste luftrenser for næringslokaler


ACA Breheimen passer best i større kontorlandskap, større oppholdsrom, offentlige bygg som for eksempel bibliotek, og forretningslokaler som for eksempel butikker, kjøpesenter og større møterom og konferanselokaler.


Luftrenseren fjerner blant annet støv, pollen og andre partikler fra innelufta. Den fanger også opp bakterier og virus.

De gode egenskapene gir ansatte en bedre arbeidshverdag – noe som igjen kan gi både mindre sykefravær og høyere produktivitet. Bedre luftkvalitet kan også gi mer fornøyde kunder i tilfeller der ACA Breheimen brukes i butikker og andre forretningslokaler.

Med en kapasitet på inntil 85 m2, er den stor nok for de fleste. Er lokalet større, er det enkelt å utvide kapasiteten ved å koble flere enheter sammen via en egen app.

Denne luftrenseren har en utrolig flott utførelse i lakkert hvit farge, og stor touchskjerm med diskrete farger på toppen.

Den er enkel å bruke, svært effektiv og kan fjernstyres med app gjennom telefonen din.


Luftrenseren kommer svært godt ut i tester, blant annet fra Mycoteam, som i en test i 2022 konkluderte med at 49 % av partiklene i lufta var borte etter 30 minutter, og at så godt som alle partikler var fjernet etter tre timers bruk.